När driftsäkerhet är avgörande

Extrema förhållanden kräver extrem pålitlighet

Oavsett om du arbetar i en försvarsnära organisation eller i en direkt militär miljö så ställs likartade krav på din IT-utrustning. Digitaliseringen av Försvarsmakten och Totalförsvaret är under genomförande och i starkt fokus.

Ute i de fältmässiga miljöerna krävs därför kvalificerade och pålitliga IT-lösningar som garanterar uppkoppling för den personal som ser till att kommunikation, sensorer och försvarsinfrastruktur fungerar dygnets alla timmar, året runt.

På otillgängliga platser och skyddsobjekt är tillgången till reservdelar och service starkt begränsad. Panasonic Connects laptops och tablets är framtagna med detta i åtanke. Personal och organisationer som arbetar i dessa miljöer kan lita på att våra produkter är utvecklade och särskilt testade.

Toughbook tb40
a couple of soldiers on a tank
Extrema förhållanden kräver extrem pålitlighet
man repairing wind turbine using a toughbook
Teknik och hållbarhet i världsklass
man using a toughbook
Teknik för fältmässiga miljöer
a police offficer in a car using toughbook
Uppkoppling när det betyder som mest
electrician using a toughbook
Teknik skapad för hårda påfrestningar
a man using a toughbook on an escalator
Lösningar för företag inom samhällsviktig infrastruktur
mechanic using a toughbookj
När driftsäkerhet är avgörande
a firefighter using a toughbook
Teknik som är lika pålitlig som personalen som utför jobbet
a person using a toughbook
För nordiska miljöer – i alla årstider
Panasonic Connect – Medlemmar i Säkerhets- och försvarsföretagen

Redo för verksamhet i de mest utmanande miljöer

Våra robusta, pålitliga och flexibla TOUGHBOOK-produkter har designats med särskilt fokus på militärens krav avseende samordning, navigering och missionsspecifika anpassningar.

Läs mer om enheterna och deras användningsområden i vår interaktiva rundtur.

Tough Tour
toughbook g2

TOUGHBOOK G2
För kritiska ögonblick

TOUGHBOOK G2 tillhör den nya generationens surfplattor, framtagen för snabbt föränderliga och krävande miljöer där inget får gå fel. Med utbytbara moduler, omfattande kompatibilitet, lång batteritid och högklassig säkerhet står G2 redo för allt, överallt. G2 bygger på 25 års erfarenhet av robust design vilket garanterar hög produktivitet och driftsäkerhet för ditt team i alla situationer och förhållanden.

toughbook tb40

TOUGHBOOK 40
När uppkoppling betyder som mest

TOUGHBOOK 40 är vår mest robusta och anpassningsbara dator någonsin, med utbytbara moduler, byggd för att utstå de absolut tuffaste förhållandena. Utvecklad från grunden med den senaste tekniken, testad enligt militärstandard (MIL-STD 810H) och med en komplett IP66-klassificering står datorn emot regn, stötar och extrema temperaturer för oslagbar tillförlitlighet och prestanda, oavsett uppgift.

“We are constantly looking at how we can incorporate new technologies to enhance our products and this project is part of a programme of capability enhancements on Typhoon”
Shaun Waddington
Engineering Lead, BAE Systems
man working on plane using a toughbook
toughbook product group logo